"Призначення Смілянського гендиректором Укрпошти і його діяльність на цій посаді - це дискредитація західного досвіду реформування", - Вадим Карасьов, український політолог і аналітик

28.08.2016

На Волині «Укрпошта» відмовилася розповсюджувати газету, в якій згадується про зарплату Ігора Смілянського


Волинська дирекція «Укрпошти» відмовилася розповсюджувати партійну газету ВО «Свобода», в якій опубліковано критичну статтю про високу зарплату директора підприємства Ігоря Смілянського та низькі зарплати листонош і більшості українців.


Про це інформує власкор «Вголосу».

В газеті було опубліковано статтю «Золотий» начальник «Укрпошти». В ній йдеться про нового керівника підприємства громадянина США Ігоря Смілянського, якому призначили зарплату в розмірі 333 тисяч гривень в місяць. У матеріалі висловлюється обурення високими зарплатами чиновників на тлі мізерних зарплат українців та рядових працівників «Укрпошти». Наголошується, що зарплата Ігоря Смілянського перевищуватиме навіть зарплату Президента США.

Як розповів у коментарі власкору «Вголосу» виконувач обов'язків голови Луцької районної організації ВО «Свобода» Сергій Кудрявцев, згідно укладного договору, «Укрпошта» мала розповсюдити газету ВО «Свобода» по Луцькому району. Однак, коли газета потрапила в «Укрпошту», дирекція відмовилася це робити. До Сергія Кудрявцева зателефонували з Волинської дирекції «Укрпошти» і повідомили, що вони не будуть розповсюджувати «свободівську» газету, оскільки там є критична інформація про зарплату директора «Укрпошти».

Також представниця «Укрпошти» попередила, що тепер вони будуть перевіряти кожну газету на наявність такого роду матеріалів. Хоча, декілька десятків газет таки було рознесено листоношами через «недогляд» дирекції.

«Така ситуація говорить тільки про одне: нічого в роботі «Укрпошти» не змінилося. Ну хіба що крім зарплати її керівництва. Цікаво, скільки листоноші потрібно працювати, щоб заробити собі одномісячну зарплату свого директора? Шкода, що замість якісного сервісу керівництво «Укрпошти» діє старими совковими методами», – зазначив Сергій Кудрявцев.

Нагадаємо, в липні Ігор Смілянський в порушення Конституції та законів України видав наказ, який забороняє працівникам підприємства не просто будь-які форми контактів із засобами масової інформації, але навіть написання постів і коментарів в соціальних мережах без узгодження зі Смілянським.

Джерело: Вголос

Читайте також:
Игорь Смилянский ведет открытую антигосударственную деятельность
Игорь Смилянский запретил работникам почты исполнять гимн
Як гастарбайтер Ігор Смілянський здійснює цензуру
Чего боится Игорь Смилянский и почему он ввел на Укрпочте цензуру