"Призначення Смілянського гендиректором Укрпошти і його діяльність на цій посаді - це дискредитація західного досвіду реформування", - Вадим Карасьов, український політолог і аналітик

20.07.2016

Як гастарбайтер Ігор Смілянський здійснює цензуру

Смілянський власноруч вносить правки в корпоративну газету, хоча це є порушенням закону.


На цьому фото видно як він викреслив абзац в якому згадується прівище його попередника Ігоря Ткачука. Також йому не сподобався заголовок. 

Ось текст, який викреслив Смылянський

ДОДАТКОВІ ДОХОДИ – МОТИВАЦІЯ ДЛЯ ПРАЦІВНИКІВ

У І півріччі 2016 р. Укрпошта отримала додаткові доходи, які з ініціативи Голови Комісії з припинення (перетворення) підприємства  Ігоря Ткачука будуть спрямовані на преміювання працівників філіалів та їх виробничих підрозділів. Одержані додаткові доходи керівники філіалів розподілятимуть  за результатами виконання основних планових показників у дирекціях. Цього вдалося досягти  завдяки вдалим управлінським рішенням, зростанню обсягів доходів від надання фінансових послуг та оптимізації  непродуктивних витрат, зокрема, з приймання платежів  222,9 млн грн,  від надання послуги з пересилання поштових переказів 88,9 млн грн.  Через платіжну систему «Поштовий переказ» за 5 місяців ц. р. надіслано 3,9 млн переказів.

Укрпошта розширює можливості обміну переказами з країнами Європи — у березні між Україною та Республікою Білорусь відкрито двосторонній обмін міжнародними терміновими переказами. Також підписано Угоду про здійснення двостороннього обміну міжнародними терміновими переказами з поштою Португалії через міжнародну фінансову систему ВПС.

З кожним роком зростають обсяги послуги з видачі чи приймання готівки через відділення Укрпошти, у наданні якої задіяні 1672 термінали ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» та 995 терміналів ПАТ КБ «ПриватБанк». З початку року для надання послуги додатково встановлено 154 POS-терміналів.

Збільшується кількість автоматизованих робочих місць у відділеннях поштового зв’язку, де можна оформити страхові поліси, нині їх — понад 2 300. Крім того, лінійку страхових продуктів ПАТ СК «Універсальна» надають майже 2 600 неавтоматизованих відділень поштового зв’язку. Для збільшення обсягів наданих послуг і доходів з ПАТ СК «Універсальна» запроваджено оформлення страхових договорів добровільного страхування дітей від нещасних випадків «Захист дитини». 


Чего боится Игорь Смилянский и почему он ввел на Укрпочте цензуру