"Призначення Смілянського гендиректором Укрпошти і його діяльність на цій посаді - це дискредитація західного досвіду реформування", - Вадим Карасьов, український політолог і аналітик

28.03.2021

Смілянського прислали для здійснення афери з Укрпоштою на прохання Байдена

Схоже що поставити Смілянського "на позицію" гендиректора Укрпошти Порошенка в 2015 році попросив Байден, так само як він просив за свого сина та Абромавичуса.

Зеленський знає про це, тому боїться чіпати Смілянського, незважаючи що той майже вгробив державного поштового оператора, увігнав його в борги і зробив неконкурентоздатним.

Згадайте як нагло Смілянський розмовляв з Порошенком, як шантажував всіх тим, що припинить доставку пенсій якщо не виконають його вимоги. Згадайте його зарплату 1,9 млн грн при мізерних зарплатах поштовиків. 

Смілянському поставили завдання зробити в Укрпошті "поштовий банк", перевести на його рахунки пенсії що йдуть через Укрпошту, потім виставити банк на приватизацію разом з грошима пенсіонерів і монопольною мережою пересувних відділень, яку зараз терміново капіталізуюють за державний рахунок, купуючи тисячі автомобілів, незважаючи на те, що під час пандемії не вистачає авто для швидкої допомоги.

Джерело: Громадська рада Укрпошти

Читайте також:  Аферист Смілянський хоче вкрасти пенсії українців