"Призначення Смілянського гендиректором Укрпошти і його діяльність на цій посаді - це дискредитація західного досвіду реформування", - Вадим Карасьов, український політолог і аналітик

03.02.2017

Представник партії «Народний фронт» використав Смілянського у якості меблів

У статті "Представник партії «Народний фронт» Омелян займається дешевим самопіаром" автор чудово розклав по полицях суть дешевої піар-акції, яку влаштував горе-міністр Омелян із залученням гендиректора Укрпошти Ігоря Смілянського.


Сьогодні відбулася дивна подія.

Партія "Народний фронт" повідомила, що державне підприємство «Укрпошта», аеропорт «Бориспіль» та авіакомпанія МАУ підписали меморандум про співпрацю, що нібито має на меті нарощення обсягів перевезень поштових вантажів на всіх міжнародних напрямках.

Про це на брифінгу розповів міністр інфраструктури, представник партії «Народний фронт» Володимир Омелян. На партійному сайті НФ так і написано "представник партії «Народний фронт»".

Як саме будуть нарощуватися обсяги перевезень поштових вантажів на всіх міжнародних напрямках - не повідомляється. Напевне, шляхом підписання меморандуму.

Варто нагадати, що меморандум - це записка з нагадуванням про що-небудь, яка нікого ні до чого не зобов'язує.

В повідомленні НФ прізвища і посади підписантів записки не вказані - це свідчить про те що люди на фото використовуються на тлі Омеляна у якості меблів.

В мережі одразу з'явився мем де Смілянський зображений в образі Ждуна.

Подивіться на переляканого гендиректора Укрпошти Смілянського, який, здається, розуміє що представник партії «Народний фронт» використовує "Укрпошту" і його особисто в своїх політичних іграх.

А тепер подивіться як улесливо Омелян дивіться на Омеляна після того як відпрацював свій номер.


У тому що меморандум - це пустий папірець і підписували його лише заради появи Омеляна в ефірі - можна переконатися переглянувши це відео і послухавши пусту балаканину горе-міністра. Якійсь набір слів про "сильний крок" і про "гарний крок".



Дуже жалюгідний івент. Зайвий раз стало зрозуміло що в представника партії «Народний фронт» Омеляна немає жодних досягнень в його діяльності на посаді міністра інфраструктури. Хіба що підписані кимось записки.

Як кажуть в піар-агенціях, "якщо немає що казати - треба меморандум підписати".

Олег Левчук
Джерело: http://blogs.ukrhome.net/view/85061/