27.07.2018

Народний депутат: Тварі, подонки, мразі, ублюдки - лише так можна назвати "реформаторів" Укрпошти

Народний депутат України Аркадій Корнацький на своїй сторінці в Файсбук написав пост присвячений злочинній діяльності "реформаторів" Укрпошти. Він обурююється тим, що "за народні кошти народ позбавляють самих нагальних життєвих потреб" і задає запитання Гройсману в Смілянському "Що ж ви робите, гади?!"


У зв'язку з повідомленнями про здачу в оренду першого поверху Головпоштмпу на Хрещатику під торгівлю не можу не прокоментувати "реформу" Укрпошти.

Це вже як би остання крапля.

Називати все те, що робить команда "реформаторів" з Державним підприємством "Укрпошта" тільки злочином, а самих "реформаторів" тільки злочинцями - банально.

Тварі, подонки, мразі, ублюдки - лише такі епітети певною мірою можуть відобразити весь спектр емоцій з приводу того, що вони робляять під мудрим керівництвом таких же подонків із Банкової і Кабміну.

Саме так і не інакше називають керівництво Укрпошти (як і все державне керівництво загалом) в районних і місцевих відділеннях Укрпошти, які знищуються. І в народі, який черговий раз позбавляється життєво необхідних послуг.

Поштові відділення ліквідуються вже не тільки у селах, але і в міських мікрорайонах!

Фактично ліквідується й поштова інфраструктура районного рівня, зате на обласному рівні в десятки разів збільшується чисельність бюрократичного апарату!

Ну і зарплати з преміями у вищого керівництва Укрпошти - мільйонні!

І тут за народні кошти народ позбавляється самих нагальних життєвих потреб!

Що ж ви робите, гади?! Це питання до Гройсмана і Смілянського, керівника ДП "Укрпошта"!

Аркадій Корнацький, 25 липня 2018


"Великі зарплати керівникам дають не за добрі справи" - філософськи зауважив під його постом один із читачів...